Szolgáltatások

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Helyszíni felmérés

A kapcsolatfelvételt (telefon, e-mail) követő 24 órán belül helyszíni felmérést végzünk függetlenül a felújítás volumenétől. A helyszíni felmérés és árajánlat Önnek nem kerül költségébe. Minden ajánlatunkra ár garanciát vállalunk, tehát amennyiben nem merülnek fel plusz munkálatok a felújítás során, abban az esetben az általunk leírt és megbeszélt ár semmilyen indokkal nem emelkedhet.
Telefonon a hét bármely napján elérhetőek vagyunk a +3620 491 8589-es telefonszámon!
 
Tanácsadás és tervezés

 A tanácsadás vagy tervezés mindig ügyfeleinkkel szoros együttműködésben történik, hiszen a legfontosabb, hogy valóban olyan végeredmény szülessen, ami a legjobban megfelel az igényeiknek. A tervezés során az alkalmazott műszaki és esztétikai megoldások terén olyan ötleteket javaslunk, amellyel leginkább tudunk igazodni a megrendelőink költségvetéséhez. Gyakran előfordul, hogy a munkák megkezdése után új ötletek, változtatások merülnek fel, ezért minden esetben lehetőséget biztosítunk a módosításra és annak szakmai kivitelezésére egyaránt.
 
Felújítás

Teljes körű lakásfelújítást a helyszíni felmérés, árajánlat után Budapest egész területén vállalunk, de természetesen bármilyen részmunkát is örömmel elvégzünk. Anyagismeretünknek, és a beszerzési források széles ismeretének köszönhetően segítséget nyújtunk minden munkafázisnál, egészen a lakberendezésig. Megbízható összeszokott csapattal, precíz gyors munkavégzéssel, pontos határidővel tervezünk és teljesítünk minden ránk bízott feladatot. Minden elvégzett munkánkra, legyen szó teljes körű vagy részleges felújításról, 1 év teljes körű garanciát vállalunk, így biztosítva Önt arról, hogy a ránk bízott munkálatokat az Ön igényeinek megfelelően maximálisan végezzük el.

Teljes körű lakásfelújításunk a következő szolgáltatásokat tartalmazza:

 -          anyagbeszerzés (igény szerint)
 -          bontás és sitt elszállítása
 -          kőműves munkálatok
 -          külső- és belső nyílászárok cseréje, beépítése
 -          gipszkartonozás és álmenyezet építése
 -          komplett villanyszerelés
 -          víz, gáz és fűtésszerelés
 -          csempézés és padlóburkolás
 -          szalag-, laminált parkettázás
 -          festés, tapétázás és mázolás
 -          előre gyártott bútorok összeszerelése
 
Árainkkal kapcsolatban helyszíni felmérés előtt is közvetlenül érdeklődhet telefonon és e-mail formájában a +3620 491 8589 vagy info@value4you.hu elérhetőségeken!

 Eddigi munkáinkat a Referenciáink menüpontra kattintva érheti el.
 Lakberendezés

A lakásfelújítással párhuzamosan, de akár külön is vállalunk lakberendezési tanácsadást és kivitelezést az első lépéstől az utolsóig. Minden esetben törekszünk az egyediség, a szépség, az egyéniség megalkotására, célunk hogy értéket teremtsünk, és elsődleges szempont megtölteni a tereket funkcióval és harmóniával modern köntösben.
Bútorszerelés és készítés

Kész konyha- és egyéb bútorok összeszerelését, egyedileg készített bútorok (fürdőszobabútor, gardróbok, polcok és szekrények) tervezését és elkészítését is vállaljuk.
Egyedi árajánlattal kapcsolatban hívjon bizalommal!
Laus Deo. © LACUS – 2020-2021.
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz